Hondenpension

Hondenpension

Verblijf

Elk dier heeft een eigen karakter en daarmee zullen we dan ook rekening houden. De honden hebben een eigen eet-en slaapplek om uit te rusten van het vele ravotten. Ze gaan overdag, rekening houdend met de temperaturen, samen buiten op de speelweides. Er is ook een zwembad aanwezig waar ze zich onder toezicht kunnen uitleven. Honden die het nodig hebben, zullen we door ballen te gooien op een afgemaakte ruimte, extra beweging geven. In de koudere periodes zijn de verblijven verwarmd en in de warmere periodes zijn de verblijven afgekoeld door de airco. We zullen er alles aan doen om de honden een super vakantie te geven.

Omdat de dieren in groep buiten spelen, dienen de honden sociaal te zijn naar soortgenoten, anders hebben ze niet het plezier dat bij ons voorop staat.

Voedsel

Er is de mogelijkheid om eten aan te schaffen via het verblijf van Faunus Dogfood. Lekkere natuurlijke snacks zijn ook aan te schaffen, zo kan uw dier zich tijdens de rust te goed doen aan wat lekkers.

Reuen

Volwassen reuen dienen wel gecastreerd of chemisch gecastreerd te zijn omdat de honden in groep leven overdag en we merken dat indien er problemen zijn tussen honden onderling, dit vaak is met intacte reuen.

Wassen

Omdat de honden zich graag vuil maken tijdens het verblijf bieden wij op het einde van het verblijf de mogelijkheid dat wij uw dier wassen voordat u het afhaalt, op die manier heeft u een propere hond terug mee naar huis.

Parasieten en vaccinaties

Voor de veiligheid van uw dier en dat van de andere aanwezige honden, dient uw dier verplicht gevaccineerd te zijn tegen kennelhoest en parvovirose, carré en hepatitis (dit is de cocktail). Een inenting tegen leptospirose is niet verplicht maar wel aan te raden. De vaccinaties dienen ook het gehele verblijf te dekken. Ook voordat uw hond op pension komt, dient uw dier ontwormd te zijn en een middel tegen vlooien te hebben gekregen.

Meebrengen

Paspoort (= het boekje waarin de dierenarts het vaccinatieschema bijhoudt)

– Indien van toepassing medicatie + toedieningsschema

– Eventueel het eigen voer (+maatbeker) indien uw hond gevoelige darmen heeft, allergieën heeft of u liever niet heeft dat hij verandert van voer tijdens het verblijf.

Dekentjes, speelgoed e.d. mogen meegebracht worden, maar wij zijn niet aansprakelijk bij verlies of beschadiging.